Titulli Daim Lala - Ende te du
Ndëgjuar 126,513
Shkarkuar 8,284
Pëlqyer 588
Publikuar 30/07/2017

Informatat e këngës
Publisher: www.onair.be

Daim Lala - Ende te du

Prodhim i produksionit Vizioni&Libonia

© Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per Produksionin Vizioni & Libonia, dhe mbrohen nga Onair

Vizioni&Libonia on Social Media
https://www.youtube.com/user/VizioniLibonia
https://www.facebook.com/VizioniLibonia/

Onair on Social Media
https://www.youtube.com/user/OMDalbania
https://www.facebook.com/officialonairmusic/
https://www.instagram.com/onair.music/