Loading...
Titulli Lori - Dashuri
Ndëgjuar 48,146
Shkarkuar 380
Pëlqyer 152
Publikuar 16/12/2017

Download

Informatat e këngës
Lori - Dashuri
Programi festiv Labia 2018
Official music video
Publisher: Produksioni Labia ;
Follow : Produksioni Labia online
FACEBOOK : https://www.facebook.com/labiaofficial
Contact : Produksioni Labia
email: [email protected]
Mob +38649399999
....................................
Download & Listen : http://smarturl.it/Labia2018?IQid=you...
Download :
iTunes : http://smarturl.it/Labia2018/itunes
Amazon : http://smarturl.it/Labia2018/amazonmusicbuy
Premier Songs: https://premiersongs.com/labia/
....................................
Listen:
Spotify :http://smarturl.it/Labia2018/spotify
Apple Music : http://smarturl.it/Labia2018/applemusic
Dezzere: http://smarturl.it/Labia2018/deezer

..................................

Muzika :
Teksti :

.........................................

Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni Labia
Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet tjera tjera muzikore
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!
Reklama
Loading...
Loading...
Loading...