Meduhet.com - Shpallje falas merrjep
Titulli Ilir Shaqiri - Kenge per Shefqet Bazaj
Ndëgjuar 9,244
Shkarkuar 753
Pëlqyer 81
Publikuar 13/07/2018

Informatat e këngës
https://www.instagram.com/redmediaks/
https://www.facebook.com/RedMediaKS/
Ilir Shaqiri
Kenge per Shefqet Bazaj (deshmor)
Teksti :Dhimitri Pojanaku
Music&orkestrim Burim Krasniqi
https://www.facebook.com/burim.krasni...
https://www.facebook.com/TabjaSposa.LK/
https://www.facebook.com/RrenjetTona/
RRENJET TONA, BURIM KRASNIQI (producent dhe autor),
Meduhet.com - Shpallje falas merrjep
Meduhet.com - Shpallje falas merrjep