Meduhet.com - Shpallje falas merrjep
Titulli Naim Abazi - Ismet Asllani
Ndëgjuar 3,256
Shkarkuar 348
Pëlqyer 28
Publikuar 29/08/2018

Informatat e këngës
https://www.instagram.com/redmediaks/
https://www.facebook.com/RedMediaKS/
https://www.facebook.com/burim.krasni...
https://www.facebook.com/TabjaSposa.LK/
https://www.facebook.com/RrenjetTona/
RRENJET TONA, BURIM KRASNIQI (producent dhe autor),
Meduhet.com - Shpallje falas merrjep
Meduhet.com - Shpallje falas merrjep