Titulli Ylli Demaj ft Mimoza Mustafa - Leze Leze
Ndëgjuar 666,619
Shkarkuar 647
Pëlqyer 947
Publikuar 27/11/2018

Informatat e këngës
Produskioni festiv Labia 2019
Ylli Demaj & Mimoza Mustafa
Leze Leze

Publisher: Produksioni Labia ;
Follow : Produksioni Labia online
FACEBOOK : https://www.facebook.com/labiaofficial
TWITTER:https://twitter.com/ProduksioniL
INSTAGRAM:https://www.instagram.com/produksionilabia/
Contact : Produksioni Labia
email: [email protected]
Mob +38649399999
....................................
Download :http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.4
iTunes :http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.4/itunes
Amazon :http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.4/amazonmusicbuy
Premier : https://premiersongs.com/labia/
....................................
Listen:
Spotify:http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.4/spotify
Deezer:http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.4/deezer
AppleMusic:http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.4/applemusic
Qobuz:
.................................................................................

Muzika :
Teksti :

.........................................

Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni Labia
Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet tjera tjera muzikore
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!
Reklama