Meduhet.com - Shpallje falas merrjep
Titulli Grupi LABIA - Kenge te perjetshme
Ndëgjuar 29,175
Shkarkuar 1,192
Pëlqyer 112
Publikuar 30/11/2018

Informatat e këngës
Programi festiv Labia 2019
Grupi LABIA -
Gili , Mimoza Mustafa , Agim Gërguri , Shkumbin Kryeziu

Këngë të përjetshme

Prishtina
Digju botë pa ty
Gentiana
Zotria juaj

Publisher: Produksioni Labia ;
Follow : Produksioni Labia online
FACEBOOK : https://www.facebook.com/labiaofficial
TWITTER:https://twitter.com/ProduksioniL
INSTAGRAM:https://www.instagram.com/produksionilabia/
Contact : Produksioni Labia
email: [email protected]
Mob +38649399999
....................................
Download :http://smarturl.it/grupilabia.vol.3
iTunes :http://smarturl.it/grupilabia.vol.3/itunes
Amazon :http://smarturl.it/grupilabia.vol.3/amazonmusicbuy
Premier :https://premiersongs.com/labia/
....................................
Listen:
Spotify:http://smarturl.it/grupilabia.vol.3/spotify
Deezer:http://smarturl.it/grupilabia.vol.3/deezer
AppleMusic:http://smarturl.it/grupilabia.vol.3/applemusic
Qobuz:
.................................................................................

Muzika :
Teksti :

.........................................

Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni Labia
Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet tjera tjera muzikore
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!
Meduhet.com - Shpallje falas merrjep
Meduhet.com - Shpallje falas merrjep