Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Vellezerit Abazi - Erdhe pranvera
Vellezerit Abazi - Ne kete nate te erret
Vellezerit Abazi - Nje rreze mengjesi
Vellezerit Abazi - Sa deshire une kam
Vellezerit Abazi - Sa shume une te deshta
Vellezerit Abazi - Te vendi i vjeter
Vellezerit Abazi - Ti nuk je fajtore
Vellezerit Abazi - Une ty kur te pash
Vellezerit Susuri - A mendon ndonjeher per mua
Vellezerit Susuri - Ben me dore ben me sy
Rrushja e lales ftVellezerit Krasniqi
VELLEZERIT SUSURI - Maturant
Vellezerit Aliu - Veq per pes minuta
Vellezerit Mziu - Potpuri
Vellezerit Aliu - Oj Fato
Vellezerit Aliu - Jalla Shofer Jalla
Vellezerit Aliu - Maka lan taka lan
Vellezerit Aliu - Mejhane
Vellezerit Aliu - O Hajde Kalavesh me Rrush
Vellezerit Aliu - Piku molle e kuqe
Vellezerit Aliu - Sot flamuri po valon
Vellezerit Aliu - ajin Kur Ta Pish
Vellezerit Aliu Potpuri - Me Ka Zan Belaja dhe Buk
Vellezerit Aliu live - Je Ma E Mira
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Dita e Gjykimit
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - E kujt Sexhxhde
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Festa e Bajramit
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Kur ban shpirti p
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Mire se erdh o ve
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Nen flamurin tend
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Vella i dashur
3 Vellezerit - Maturant
Vellezerit Susuri - Si Llokum
3 Vellezerit - Maturant
Aferdita Elshani - Vellezerit e mi
Vellezerit Mziu - Banma qaren
Vellezerit Mziu - Buzet e tua si sheqer
Vellezerit Mziu - Dashuri 0 perqind
Vellezerit Mziu - E vertete ndash genjeshter
Vellezerit Mziu - Jena vllezer kallaballak
Vellezerit Mziu - Mjalte e zeher
Vellezerit Mziu - Njemije komplimente
Vellezerit Mziu - Se ty zemer tkam
Vellezerit Mziu - Si drandafili
Vellezerit Susuri - Shpirt o Zemer
1Vellezerit Haliti - Kenga e DrAli Sokolit
2Vellezerit Haliti - Pasha Shqipen
3Vellezerit Haliti - Pyt Kosova Per Nje Qik
4Vellezerit Haliti - Grabitja e Vajzes 8 Vjeqare
Vellezerit Aliu - Pes minuta

1  2  3   >  >>