Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Aferdita Elshani - A t i tregoj
Aferdita Elshani - Avantura
Aferdita Elshani - Dasma
Aferdita Elshani - Jeto ti per mua
Aferdita Elshani - Kendoj per dashuri
Aferdita Elshani - Ketedashni
Aferdita Elshani - Lezeti idynjas
Aferdita Elshani - Mallkoj diten
Aferdita Elshani - Memlype
Aferdita Elshani - Mi puth keto buze
Aferdita Elshani - Mosmos
Aferdita Elshani - Nuk te dua
Aferdita Elshani - Nuseposhkon
Aferdita Elshani - Oj Unaza me tre gure
Aferdita Elshani - Piku loti
Aferdita Elshani - Q far te bana
Aferdita Elshani - Qelu tok
Aferdita Elshani - Te pres
Erkani dhe Aferdita Elshani - Kur i mbushi Beka v
Erkani dhe Aferdita Elshani - Tallava Bylbyli Koso
Erkani dhe Aferdita Elshani - Kur i mbushi Beka v
Aferdita Elshani - Ku Te Shkoj
Aferdita Elshani dhe Nexhi - Dua te jem me ty
Aferdita Elshani - Cili gaboi
Aferdita Elshani - Cili gaboi
Aferdita Elshani - Engjulli
Aferdita Elshani - Gjithqka ka mbaruar
Aferdita Elshani - Hajde nuse
Aferdita Elshani - Kjo eshte e verteta
Aferdita Elshani - Ku te shkoj
Aferdita Elshani - Sa te kam gjan
Aferdita Elshani - Shoqja
Aferdita Elshani - Vellezerit e mi
Aferdita-Elshani-Vllaznitemi
Aferdita Elshani - Vllaznit e mi
Aferdita Elshani - Tallava
Aferdita Elshani - Ore bylbyl qe fluturon
Aferdita Elshani - Oj lulie o
Aferdita Elshani - Lulie oj fellanz e malit
Aferdita Elshani - E lype e ke gjet
Aferdita Elshani - Per mua mos ki dert
Aferdita Elshani - Me na ardh nusja
Aferdita Elshani - Krejt po sillet
Aferdita Elshani - Njera shkon tjetra vjen
Aferdita Elshani - Sme ze vendi vend
Aferdita Elshani - Te dua te dua
Aferdita Elshani - Shum her tu luta
Aferdita Elshani - Shum her te luta
Aferdita Elshani - Live
Aferdita Elshani - Live

1  2  3  4  5  6   >  >>