Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Armend Rexhepa - Dude Dudie
Armend Rexhepagiqi - Shkel
Armend Rexhepagiqi - edhe nje here
Armend Rexhepagiqi-kur dashuria vdes
Armend Rexhepagiqi - Betohem me kenge
Armend Rexhepagiqi - C ka do te ndodhe me
Armend Rexhepagiqi - Dashurine ku e kam
Armend Rexhepagiqi - Dikur
Armend Rexhepagiqi - Harrova
Armend Rexhepagiqi - Kjo anije po fundoset
Armend Rexhepagiqi - Kujt do t ia shpreh pi
Armend Rexhepagiqi - Nje Vit i Ri
Armend Rexhepagiqi - Qendresa
Armend Rexhepagiqi - Rruga e fundit
Armend Rexhepagiqi - Shko
Armend Rexhepagiqi - Si n hava n Havaje
Armend Shabani - Ike larg
Armend Shabani - As po as jo
Armend Shabani - Gruja ne amerik
Armend Shabani - Moj katile
Armend Shabani - Ndahet zemra ne dy pjese
Armend Shabani - Ne junik
Armend Shabani - O kur e pash oj nan
Armend Gashi - her po her jo
Armend Makica dhe Salih Gashi - Tallava 1
Armend Makica dhe Salih Gashi - Tallava 2
Armend Makica dhe Salih Gashi - Tallava 3
Armend Makica dhe Salih Gashi - Tallava 4
Mirsa Kerceli ft Armend Shabani - i, e dashuruar
Armend Jetullahu - Amanet
Armend Jetullahu - Do te dua
Armend Jetullahu - Festojm me flamur
Armend Jetullahu - Keng dasmash
Armend Jetullahu - Xhejlan
Armend-Shabani-Duasante
Mirsa-Kerceli-Armend-Shabani-Edashuruarjamnety
Armend Makica - Tallava Taksim
Armend Makica - Tallava Per Afrim Shiroken
Armend Makica - Tallava Taksim
Armend Makica - Zemren time te Mjer
Armend Maloku - Duket Ashiqare
Armend Shala - Hajde more Shok
Armend Makica - Kjo zemer e mjere
Armend Makica - Tallava
Armend Makica - Te ka Mendi shpirt
Armend Makica - U martove
Armend Miftari - Shum te desha
B-Genius ft Armend Ademi dhe Rascom - Sa ftohte
Armend Miftari - Shum te deshta
Armend Ademi ft. Ciljeta - AVENTURA