Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Artan Durmishi - Expose Sexy BaBy
Artan Limani - Mos haro
Artan Bakia - Dashuri per nje nate
Artan Jusuf i- Dashnia e re
Artan Jusuf i- Un per ty ti per mu
Artan Jusufi - Keng e gurbeti
Artan Jusufi - Milioneri
Artan Jusufi - Moj dashni
Artan Jusufi - Njera shkone tjetra vjen
Artan Jusufi - Qysh me duru
Artan Jusufi - Sdua ta di
Artan Jusufi - U largove
Artan Jusufi - Vone per ty
Artan Ferat - Harroje numrin tim
Artan Ferati - Buza po te qesh
Artan Ferati - Fol Tash
Artan Ferati - Foli Zemres
Artan Ferati - Jo bre Zemer
Artan Ferati - Luj me mu
Artan Ferati - Pasaniku dhe Fukaraja
Artan Ferati - Syni jem o Syni i zi
Artan Jusufi - As me t mir as me t keq
Artan Jusufi - Bukuria e ksaj bote
Artan Jusufi - Eshte faji im
Artan Jusufi - Keng Gurbeti
Artan Jusufi - Kris dashnia pa kujtu
Artan Jusufi - Ku jan shoket
Artan Jusufi - Me flamur e me tupan
Artan Jusufi - Nje puthje gratis
Artan Jusufi - Njeqind her gabove
Artan Jusufi - Orator e shum fraer
Artan Jusufi - Sa e embel beqaria
Artan Jusufi - Nje puthje gratis
Artan Ferati - Buzet tua
Artan Jusufi - Ma Ban Halla Kosovare
Artan Jusufi - Bini defa
Artan Jusufi - Fal nje her e fal dy her
Artan Jusufi - Gurbeti
Artan Jusufi - Hajde moj genjeshtare
Artan Jusufi - Me ke hak
Artan Jusufi - Me qellim pa qellim
Artan Jusufi - Provokon veq provokon
Artan Jusufi - Sonte jem tubue
Artan Jusufi - Tallavaja ka me te kenaq
Artan Jusufi - Bonu serioze
Artan Jusufi - Dy nafaka
Artan Jusufi - E bukur e veqant
Artan Jusufi - Jam pishman
Artan Jusufi - Ku e lam e ku na mbet
Artan Jusufi - Me gjynah

1  2   >  >>