Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Behare Shala - Largohu
Behare Shala - Pse na kane inate
Behare Shala-Ne tren per Perzeren
Behare Shala - Sa mir po kcen
Behare Shala - Jabanxhiu
Behare Shala - Mos ma luj synin e zi
Behare Shala - Qik hastret
Behare Shala - Jam betu
Behare Shala - Xhixhile
Behare Shala - Te dhasht zoti djal ne voter
Behare Shala - Sa mir po kcen
Behare Shala - Qika e diaspores
Behare Shala - Sikur vera
Behare Shala - Jabanxhia
Behare Shala - Jam betu
Behare Shala - Mos ma luj synin e zi
Behare Shala - Qika e diaspores
Behare Shala - Sikur vra
Behare Shala - Sa mir po kcen
Behare Shala - Te dhasht zoti djal ne voter
Behare Shala - Xhinxhile
Behare Shala - Qik Hastreti
Behare Shala - Jabanxhia
Behare Shala
Behare Shala - Hajde kosovare
Drilon SHala - Ti vet jeta
Hashim Shala - Nuset me pantolla
2Dani dheBerat Shala live ne Zvicerr
Dani dheBerat Shala live ne Zvicerr
Danger-Ardian-Shala-Mefalunposhkoj
Oran-Shala-Ndahetzemranedypjes
Shani-Shala-Bijaenanes
Oran Shala - Ndahet Zemra Ne Dy Pjes
Gold AG - Shala e Bajgores ( komandant Shemit )
Gold AG - Shala e Bajgores
Rifat Berisha - Nysret Shala
Sead Shala - Vjen Kismeti
Berat Shala - Si bore e bardh
Berat Shala - Shkrepza e duhanit
Berat Shala - moj burbuqe lozonjare
Berat Shala - Mergim
Berat Shala - Potpuri
Berat Shala dhe Ymer bajrami - Vijn vaporrat
Berat Shala - Akrepat mbi sahat
Berat Shala dhe Ymer Bajrami - Vetlla jote
Drilon Shala - Do kthehesh
Labinot Shala - Larg
Labinot Shala - Sa Larg te kam
Armend Shala - Hajde more Shok
Shkodran Shala - Ti je dinamit

1  2   >  >>