Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Bertan Asllani - Zemer
Bertan Asllani-Ekstravagante
Bertani-Akoma te du
Bertan Asllani - Kot Thua M Fal
Bertan Asllani - Akoma te dua
Bertan Asllani - Bhu
Bertan Asllani - Depresive Javet Jan
Bertan Asllani - ILaq Nuk Gjej
Bertan Asllani - Mos Shko
Bertan Asllani - Ndize
Bertan Asllani - Per ty jetoj
Bertan Asllani - Syri Ende Loton
Bertan Asllani - Prej meje je e lire
Anjeza dhe Bertan Asllani - Lum per ty
Bertan Asllani - Ta Kesh Parasysh
Bertan Asllani - E Ta Kisha Dit
Bertan Asllani Ft Big D - Shum Low
Bertan Asllani - Pranoje
Bertan Asllani Ft Big-D - Shum Low
Bertan-Asllani-Pranoje
Bertan Asllani - V-Ton - Vendosi
Bertan Asllani Eh ta kisha dit Premier
Bertan Asllani Ft Big-D - Shum Low
Bertan Asllani - Imkansiz
Bertan Asllani - Kujt i thua xhan
Bertan Asllani - O Biliyor
Bertan Asllani - Yaramaz
Dj Canny Vs Bertan Asllani - Eh Ta Kisha Dit
Bertan Asllani - Belki De
Bertan Asllani - Damla Damla
Ganimete Asllani Kenge Gurbeti
Berkan Asllani - Buz gremise
Berkan Asllani - Estravagante
Berkan Asllani - I njejti jam
Berkan Asllani - Kriza
Berkan Asllani - Maraton
Berkan Asllani - Nje ne nje milion
Berkan Asllani - Romeo
Berkan Asllani - Rruget
Berkan Asllani - Te dashuroj
Berkan Asllani - Te lutem shko
Berkan Asllani - Vec nje shanse
Ganimete Asllani - Kenge gurbeti
Adriatik Asllani - Matilda
Adriana Asllani - Ti me fresko
Adriatik Asllani - Na vjen dita edhe neve
Adriatik Asllani - Sot ka feste shqiptaria
Bajram Asllani - Potpuri
Ardijatik Asllani - Potpuri
Ganimete Asllani - Isa Boletini

1  2   >  >>