Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Besim Shabani - Mikesha
Mirvete Shabani - Aksident
Aferdita Demaku - Skam Besim
Armend Shabani - Ike larg
Armend Shabani - As po as jo
Armend Shabani - Gruja ne amerik
Armend Shabani - Moj katile
Armend Shabani - Ndahet zemra ne dy pjese
Armend Shabani - Ne junik
Armend Shabani - O kur e pash oj nan
Faraoni G- Shabani Sandokani
Mirsad Shabani - Dashuria ne pazar
Mirsad Shabani - Dinake
Mirsad Shabani - Ideale
Mirsad Shabani - Lajka
Mirsad Shabani - Obsesion
Mirsad Shabani - Pse nuk me thua
Mirsad Shabani - Pse
Mirsad Shabani - Te pres ne stop
Mirsad Shabani - Une nuk gaboj
Besim Morina - Mjalt i Shpirtit
Besim Morina - Ah Moj Nane
Besim Morina - Qaj Per ty
Besim Morina - Floket e tua Kaqurela
Besim Morina - Zemra i ka Fajet
Besim Morina - Qe nga Mbramja e Matures
Besim Morina - Bini ju tupana
Besim Morina - Pse ta Fala Zemren
Linda Shabani & Gazi - Jam ndiet
Linda Shabani - Shprehu
Linda Shabani - Fol drejt
Linda Shabani - Tipi im
Linda Shabani - Ti je loqka ti je zemra
Linda Shabani - Aventurat jo nuk i du
Linda Shabani - Ciao ciao
Linda Shabani - Nuk Po e Kuptoj Lojen
Murat Gjoniku dhe Linda Shabani - Ah moj Qika
Besim Morina - Qe nga Mbramja e Matures
Besim Morina - Kur E Pash At Vajzen Te Shkolla
Besim Morina - Ne Nje Darsem Ty Te Pash
Besim Morina - Pes Minuta
Besim Morina - Qajin Kur Ta Pish
Besim Morina - Qke Moj Zemer
Besim Morina - Rreth E Rreth I Rash Kosoves
Besim Morina - Te Kisha Me U Ba Fluter
Besim Morina - Valle
Blerim Shabani - Zemer
Linda & Shukri Shabani - Luj Luj Dardanase
Linda Shabani - Ani Zemer Ska Problem
Linda Shabani - Dit Per Dit

1  2  3   >  >>