Rezulltatet e Kërkimit - Muzik Shqip

Leta - Potpuri dasmasAida Doci - Zemra zemraAida Doci - U knaqem tallavaAida Doci - TallavaAida Doci - Po vjen nusjaAida Doci - Pina viskiAida Doci - Para deres na ka bi ni rrushAida Doci - Neve nuk na dhimet malliAida Doci - Miqt e riAida Doci - Ka than vllau joneAida Doci - Jena shpi e madheAida Doci - Hajde na ta kallimAida Doci - Darsma GurbetqareShkurte Gashi ft Musli Kuqi - Potpuri dasmashBardha ft Shqipe Krivenjeva - Potpuri DasmashVesa Luma - Gure dhe kenge Vellezrit Susuri - Kenge per deshmorin Feriz SusurVellezerit Haliti - Kenge Per Deshmorin Halim BrahVellezerit Haliti - Kenge Per Deshmorin Eset IbishVellezerit Gashi - Kenge Per Isa Begun Valle dasmash 6Valle Dasmash 9Valle Dasmash 8Valle Dasmash 7Valle Dasmash 5Valle Dasmash 4Valle Dasmash 3Valle Dasmash 2Valle Dasmash 1Valle Dasmash Kosovare Valle Dasmash Kosovare Valle Dasmash Kosovare Valle Dasmash Kosovare Valle Dasmash Kosovare Valle Dasmash Kosovare Valle Dasmash Kosovare Valle Dasmash Kosovare Valle Dasmash Kosovare Taulant Bajraliu - Potpuri Dasmash Taulant Bajraliu - Kenge Dasmash Shqipe Kryeziu Neve nuk na dhimet malli - Shqipe Kryeziu - Ku e begenise Shqipe Kryeziu - Kqyrni shoqe Shqipe Kryeziu - Kamarier o kamarier Shqipe Kryeziu - Je rrit me sevda Shqipe Kryeziu - Hajde me shuplak Shqipe Kryeziu - E spo tbesojna Shqipe Kryeziu - Dul lulija te bunari Shqipe Kryeziu - Do ti kallim fitilat Sala Bekteshi - Kenge Gurbeti Hetem Matoshi - Kenge per Mitrovicen Kenge e Valle me ProBand-in Fidaim Aliu - Potpuri Dasmash 2 Fidaim Aliu - Potpuri Dasmash 1 Fatmir Ismaili - Potpuri Dasmash Fadil Riza - Kenge Gurbetit Fadil Keca dhe Play Band - Kenge dasmash 2 (Live )Fadil Keca dhe Play Band - Kenge dasmash 1 (Live )Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - DaL e dal Po VjeArdian Limanmera dhe Ork Bohema - Shikjo Veten DjaArdian Limanmera dhe Ork Bohema - Moshe e Bukur KjArdian Limanmera dhe Ork Bohema - Sa me Shpejt Me Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Jalla u Shemsh KArdian Limanmera dhe Ork Bohema - Do T ja Marr NjiArdian Limanmera dhe Ork Bohema - Dora Jote Tu PraArdian Limanmera dhe Ork Bohema - Nji Dit Dile Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Me Pak Bejte Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - More Ili More KrArdian Limanmera dhe Ork Bohema - Krisen Topat Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Metelikun Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Magoi Dita Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Prej Prokuples Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Rrem Demneri Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Nji Lulisht Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Per Midis PazariVida Kunora - Kenge per Pal Vuksanin e Lohos Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Valle Dasmash Donjeta Shqipe Krivenjeva - Potpuri Dasmash me defa Shqipe Krivenjeva - Potpuri Dasmash gajde Shqipe Krivenjeva - Potpuri Dasmash Selajdin Miftari - Avdia kenge patriotike (Live )Ramize dhe Mirvet - Prej Tetove nGostivar Ramize dhe Mirvet - Para dere na ka bi nje rrush Ramize dhe Mirvet - Oj lulie oj llokum Ramize dhe Mirvet - Na ka ardhe ni dore Ramize dhe Mirvet - Moj e mire shume ta due namin Ramize dhe Mirvet - Kush po luan valle