Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Hekuran Krasniqi - Live
Besim Tafolli ft Hekuran Krasniqi - Takat
Valton Krasniqi - Albanian Girls
Ramadan Krasniqi DANI - Emrin tem mos e permend
Edi Krasniqi - Une me jarana
Lendrit Krasniqi - Mos Thuaj Jam e Re 2o
Mhill Krasniqi - Zemer
Besarta Krasniqi - Besom
Saranda Krasniqi - Luj Luj
Luljeta Krasniqi - Luj Xhemile
Valton Krasniqi ft Duli - E Martova Djalin
Resmije dhe Merita - Qeli molla Qeli
Luljeta Krasniqi - O gurbet
Ramadan Krasniqi - Me Ngadal
Hekuran Krasniqi - Live
Hekuran Krasniqi ft Doruntina Hoxha - Bashke
Dj Cimi Ft Hekuran Krasniqi - Ajshe
Valton Krasniqi Se kto qefe i ka jeta
Mirlinda Krasniqi - Stay (Cover )
ValtonKrasniqi-Dashuriaevertet
Luljeta Krasniqi - Ku je sonte
Merita Gashi - Ku tka lala goce
Hekuran Krasniqi - Pa ty
Vellezrit Krasniqi - Emine
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - E bukura v
Premtim Mehmeti - Do te them te dua
Lumnije Krasniqi - Nuse ne gurbet
Hekuran-Krasniqi-Legenda-Qokollat
Remzije Osmani dhe Vellezrit Krasniqi - Bjeri defi
Fjolla Krasniqi - Dy vjet
Valton Krasniqi - Sonte
Rifadije dhe Edi Krasniqi - Jo moj Zemer
Edi Krasniqi - Per ty
Lendrit Krasniqi - Shinanajnaj 2o
Ramadan Krasniqi - Jeta pa ty
Besarta Krasniqi - Te lutem Harrom
Valton Krasniqi - Rraketak
Luljeta Krasniqi - Ngoni shoke more vllazni
Valton Krasniqi - Te Dua
Berat Krasniqi - Hajde Hajde
Luljeta Krasniqi - Oj Lulije
Hekuran Krasniqi - Qohu Rexho
Hekuran Krasniqi - Live
Ramadan Krasniqi - Mos prano
Dj Cimi Ft Hekuran Krasniqi - Mihane
Hamdi dhe Elmi Dakaj - Dil o Muj Krasniqi
Premtim Mehmeti - Krejt I di
ValtonKrasniqi-Dotafalilumturine
Luljeta Krasniqi - Tinxa kush te foli
Merita Gashi - Pot perbej pash perendin

<<   <   1  2  3  4  5  6  7  8  9   >  >>