Banner

Banner

Titulli Besa Kokedhima - Ajer
Ndëgjuar 1,714
Shkarkuar 760
Pëlqyer 2
Publikuar 07/10/2009

Loading...
Informatat e këngës
The Albanian entry for the Saoltvision Song Contest 2009 (This is a fictional contest done just for fun)

Ajër

Kërkova
Njerëz dhe dritë
Skllave e shpirtit
Tim... e lirë

Ne ajër
Sytë perëndoj
Dielli humbi
Ndihmë... kam frikë

Njerëzit të keqen rrëmojnë
Koha asgjë s'na dhuroi
Pse botën, kthyem rrënojë
Çfarë pret të ndodhë?
Sot...

Udha ime mbaroi
Në një vend ku emrin kërkoj
Lutem, të rizgjohem njëlloj
Toka rrënjët, mi shtrëngon
Fort...

Lutjen, time
S'mund ta drejtoj askund
Padrone e shpirtit tim
Jo, ky mëkat smë bleu... kurrë

Mure ngriten
Jetoj përballë me ta
Krenare deri në fund
Vendi që zgjodha unë

Njerëzit të keqen rrëmojnë
Koha asgjë s'na dhuroi
Botën se duam rrënojë
Çfarë pret të ndodhë?
Lufto...

Udha ime mbaroi
Në një vend ku emrin kërkoj
Lutem, të rizgjohem njëlloj
Toka rrënjët, mi shtrëngon
Fort...

Udha ime mbaroi
Në një vend ku emrin kërkoj
Lutem, të rizgjohem njëlloj
Toka rrënjët, mi shtrëngon
Fort...

Udha ime mbaron...
Emri im pse mungon....
Po rizgjohem njëlloj...
Rrënjët kam te kjo tokë...


Air

I asked
People and light
Slave soul
It's free

In the air
Eyes towards the west
Lost sun
Help... I'm afraid

The evil people ruin
The time donated by nothingness of mind
Why is the world undermined?
What is supposedt to happen?
Today...

My way is over
I look for the name of a place
I pray
Rooted to the land, clutching my
Strenght...

My prayer
You lead to nowhere
My sould commands
No, this sin (...)
Never

The walls stand
Life must face them
Proud till the end
For the country that I chose

The evil people ruin
The time donated by nothingness of mind
This world is undermined
What is supposedt to happen?
We fight...

My way is over
I look for the name of a place
I pray
Rooted to the land, clutching my
Strenght...

My way is over
My name is missing
(...)
The roots of the earth
Reklama
Loading...
Loading...

Shkarko.me tani me applikacion për Android dhe iOS.

Instalo tani!

Google PlayApple Store

Loading...

Shkarko.me tani me applikacion për Android dhe iOS.

Instalo tani!

Google PlayApple Store