Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Besa Krasniqi - Enderr e Vertete
Besa Krasniqi - My Hero
Motrat Mustafa & Besim Krasniqi - Perhajr na koft
Merita Gashi - Vallahi bilahi
Besa ft Ansi - Kameleon
Teuta Selimi Mimoza Valon Krasniqi
Edi Krasniqi - Po ta silli rreth e rreth
Hekuran Krasniqi ft Genta Ismaili - Dridhet
Hekuran Krasniqi - Live
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - Po te kam
Ramadan Krasniqi (DANI) - Esmere moj esmere
Luljeta Krasniqi - E Pa bese
Mhill Krasniqi - Ne drras te vekut kush po kan
Vellezrit Krasniqi - Hajde hajde mori nuse
Besim Krasniqi - Live
Dani - Juve zoti ju bekoft
Resmije Krasniqi - Shkove ti shkove
Luljeta Krasniqi - Luj Xhemile
Fati Krasniqi - Dy fjale me ti than
Luljeta Krasniqi - Kur vjen pleqria
Hekuran Krasniqi - Vetem e lash Nanen
Egzon Pireci dhe Hekuran Krasniqi - Te dua sa hava
Amantia Feat Hekuran Krasniqi - Shih Shih
Luljeta Krasniqi - O gurbet
Valtoni Krasniqi - Live Hip Hop tallva
Ymerli Krasniqi - Ah dashni ah dashni
Luljeta Krasniqi - Malli i Mergimtarit
Rifadije dhe Edi Krasniqi - Jo moj Zemer
Fatmir Krasniqi - Isha ne vetmi
2Krejt Me Ren
Mentori vogel Vllezrit Krasniqi - Gjermanin e kall
Valton Krasniqi - Vetem Nje Enderr
Lendrit Krasniqi - Adrenalina 2o
Hekuran Krasniqi - Goce nate
Ramadan Krasniqi - Kjo dashnia
Luljeta Krasniqi-E kjo dashnia
Vllezrit Krasniqi - Ti Moj Qik Koke Nr 1
Bubulina Krasniqi - Elementi i 5te
Fatmir Krasniqi - Ata Sy (Live )
Valton Krasniqi - Mis Kosovarja
Hekuran Krasniqi ft LammG dhe Citi - Maturant
Bubulina Krasniqi - Mjaft me
Blinera Krasniqi - Dashuri kurre ska teper
Valton Krasniqi - Sonte
Valton Krasniqi - Krejt OKej
Lendrit Krasniqi - Vet Me The Te Dua 2o
Luan Krasniqi - Dul lulija te bunari
Hekuran Krasniqi ft Doruntina Hoxha - Bashke
Cakerrojme Gotat
Edi Krasniqi - Kjo unaz

1  2  3  4  5  6  7  8  9 ...    >  >>