Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

ValtonKrasniqi-Dotafalilumturine
Edi Krasniqi - Un nuk jam si ti
Hekuran Krasniqi ft LeGenda - Gjithqka mbeti ne le
Hekuran Krasniqi - Ishe nje
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - Ka ra muzg
Ramadan Krasniqi (DANI) - Nusja e tij
Hekuran Krasniqi - Tezja
Mhill Krasniqi - Keng per deshmorin e kombit beat
Valton Krasniqi - Zemren e kishe gure
Vllezrit Krasniqi - Gjana mori gjana
Motrat Mustafa & Besim Krasniqi - Perhajr na koft
Resmije Krasniqi - Knon bilbili
Teuta Selimi Mimoza Valon Krasniqi
Edi Krasniqi - Ma mir me ty se fukara
Hekuran Krasniqi - Pse je largu 2o
Hekuran Krasniqi - Live
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - Sa e bukur
Ymerli Krasniqi - Dashuri e Kaluar
Luljeta Krasniqi - Jallla bana
Safet Krasniqi - As Vet Se Di
Valton Krasniqi - Rastesisht u pame
Hamdi dhe Elmi Dakaj - Dil o Muj Krasniqi
Dani - Kalle qitja timin
Besarta Krasniqi - 1 milion
Valton Krasniqi - Je e bukur
Ramadan-Krasniqi-Mengadal
Luljeta Krasniqi - Tinxa kush te foli
Hekuran Krasniqi - Moza Moza
Bashkim Marash Krasniqi - Vec bashkimi eshte forca
Ramadan Krasniqi - Kjo dashnia
Luljeta Krasniqi - Potpuri Kur i mbusha vjete Kat
Valtoni Krasniqi - Tallava potpuri
Vellezrit Krasniqi - Ku po shkon moj rrushja lales
Ymerli Krasniqi - Valle 2
Sanimete Krasniqi - O Gurbet
Hekuran Krasniqi - Shko
KALTRINA KRASNIQI - KUR IKE TI -
6Nje vajz qe deshta
Premtim Mehmeti - Dy motra
Luljeta Krasniqi - Rremo Titana
Lendrit Krasniqi - Adrenalina 2o
Luan Krasniqi - Do ti kallim fitilat e llames
Ramadan Krasniqi - Mos prano
Luljeta Krasniqi-Lujma Lujma
Edi Krasniqi - Emine
Ymerli-Krasniqi - E verteta del ne shesh
Besarta Krasniqi - Ti je aj
Valton Krasniqi - Nusja nga Kosova
Premtim Mehmeti - Krejt I di
Hekuran Krasniqi - Darka

1  2  3  4  5  6  7  8  9 ...    >  >>