Meduhet.com - Merrjep Online
Meduhet.com - Merrjep Online
Titulli Dani ft Mimoza Mustafa - Neve sna shkon
Ndëgjuar 188,480
Shkarkuar 661
Pëlqyer 774
Publikuar 12/05/2018

Informatat e këngës
Ramadan Krasniqi "Dani" & Mimoza Mustafa - Neve s'na shkon

Publisher: Produksioni Labia ;
Follow : Produksioni Labia online
FACEBOOK : https://www.facebook.com/labiaofficial
Twitter : https://twitter.com/ProduksioniL
Contact : Produksioni Labia
email: [email protected]
Mob +38649399999
....................................
Download :
iTunes : http://smarturl.it/Labia2018/itunes
Amazon : http://smarturl.it/Labia2018/amazonmusicbuy
Premier Songs: https://premiersongs.com/labia/
....................................
Listen:
Spotify :http://smarturl.it/Labia2018/spotify
Deezer: http://smarturl.it/Labia2018/deezer
Apple music: http://smarturl.it/Labia2018/applemusic
..................................

Muzika : Ardian Kastrati
Teksti : Aida Baraku

.........................................

Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni Labia
Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet tjera tjera muzikore
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!
Meduhet.com - Merrjep Online
Meduhet.com - Merrjep Online