Titulli Ylli Demaj - Potpuri
Ndëgjuar 64,263
Shkarkuar 603
Pëlqyer 213
Publikuar 02/12/2018

Informatat e këngës
Programi Festiv Labia 2019
Ylli Demaj - Potpuri 2019

Publisher: Produksioni Labia ;
Follow : Produksioni Labia online
FACEBOOK : https://www.facebook.com/labiaofficial
TWITTER:https://twitter.com/ProduksioniL
INSTAGRAM:https://www.instagram.com/produksionilabia/
Contact : Produksioni Labia
email: [email protected]
Mob +38649399999
....................................
Download :http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.2
iTunes :http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.2/itunes
Amazon :http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.2/amazonmusicbuy
Premier : https://premiersongs.com/labia/
....................................
Listen:
Spotify:http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.2/spotify
Deezer:http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.2/deezer
AppleMusic:http://smarturl.it/grupilabia2019.vol.2/applemusic
Qobuz:
.................................................................................

Muzika :
Teksti :

.........................................

Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni Labia
Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet tjera tjera muzikore
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!
Reklama