Titulli Ganja - Potpuri
Ndëgjuar 36,436
Shkarkuar 4,577
Pëlqyer 156
Publikuar 27/12/2018

Informatat e këngës
Programi festiv Labia 2019 live
Ganja - Potpuri
Publisher: Produksioni Labia ;
Follow : Produksioni Labia online
FACEBOOK : https://www.facebook.com/labiaofficial
TWITTER:https://twitter.com/ProduksioniL
INSTAGRAM:https://www.instagram.com/produksionilabia/
Contact : Produksioni Labia
email: [email protected]
Mob +38649399999
....................................
Download :
iTunes :
Amazon :
Premier :
....................................
Listen:
Spotify:
Deezer:
AppleMusic:
Qobuz:
.................................................................................

Muzika :
Teksti :

.........................................

Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni Labia
Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet tjera tjera muzikore
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!
Reklama